Elfogadó nyilatkozat: Hozzájárulok, hogy a nyirkoi.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében.

Menü

Oase SeDox 5 kg

Ár:
54.990 Ft (43.299 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 11036
Elérhetőség: 2 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Oase
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A tápanyagok bőség az egyik legnagyobb probléma a tavakban. A túl magas foszfáttartalom többnyire az algák túlzott növekedéséhez vezet.
A SeDox átalakítja a foszfátokat, a legfontosabb tápanyagot az algák számára a vízben, oldhatatlan apatit ásvánnyá. Az algák így megfosztódnak a foszfát tápanyagtól. Így megakadályozható a túlzott algásodás. A SeDox hatásos a következők esetében hat hétig hat, a
foszfáttartalomtól függően. Ez alatt az idő alatt 0,035 mg/l alá csökkenti a víz foszfáttartalmát, ami a túlzott algásodás kritikus tényezője.
A SeDox elősegíti az iszap lebomlását. Mivel az algák túlzott növekedése felgyorsítja az iszapképződés folyamatát a tavakban, csökkentve ezzel az iszapkibocsátást. az algák tápanyag tartalmának csökkentése is megakadályozza a gyors iszapképződést. A képződő apatit nem káros a halakra vagy más élőlényekre. Tápanyagként felszívódik a vízinövények gyökerein keresztül. .

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!