Elfogadó nyilatkozat: Hozzájárulok, hogy a nyirkoi.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Adataink:

Cégnév vagy egyéni vállalkozó neve: Benicsák Szilárd György E.V.
Székhely, telephely: 4400 Nyíregyháza, Könyves u. 8/a
Egyéni vállalkozói igazolvány száma: 28337493
E-mail: info@nyirkoi.hu
Adószám: 65847907-2-35
Bankszámlaszám: MKB Bank: 10300002-10632640-49030013

Telefonszámunk: +36-20-213-8094

Hobbistaként kezdtem kerti tavamat építeni, mely a 2015-ös évben a negyedik átépítésen esett át. Természetesen nemcsak magát a tavat, annak környezetét is folyamatosan csinosítottam, díszítettem. A folyamatos megújítás során először szülővárosomban kezdtem keresni azokat a termékeket, melyek szükségesek voltak számomra. Mivel nem találtam sok esetben olyan megoldásokat melyeket szerettem volna, jött az ötlet, ha nem csak én vagyok ilyen problémákkal megáldva, talán érdemes lenne belevágni egy olyan vállalkozásba, mely teljesen szakosodik a mára már egyáltalán nem egyedi dolognak számító kerti tavak minél szélesebb körű kiszolgálására. A vállalkozás 2012 áprilisban indult és töretlenül fejlesztjük a mai napig. A termékpalettára 2017 márciustól felkerült a biOrb design akvarisztika is, melyből jelenleg a legnagyobb árú választékot tudjuk biztosítani Magyarországon, raktárról történő kiszolgálással.

A koi ponty a béke szimbóluma Japánban. Ült már egy kerti tó partján kora este és nézte ahogy esznek és úszkálnak a halai (vagy másé)? Ha nem, akkor egyszer tegye meg! Minél többet foglalkoztam halaimmal, annál inkább éreztem, hogy nekem több kell. Külföldi internetes oldalakon próbáltam meg tapasztalatokat és kapcsolatokat szerezni. Ha van kedve írja be a Google keresőbe a következőket "koi sales" és meglátja mennyire másként gondolják és csinálják ezt hazánkon kívül, persze legalább 20 év helyzeti előnnyel. Nem voltam rest és a TOP 50 holland koi dealernek küldtem levelet 2011-ben, hogy szeretnék Magyarországon hasonló dolgot csinálni, segítsenek. Válasz 2 helyről jött, természetesen a mai napig dolgozom velük! Így jutottam el Jos Abenhez, aki több mint 20 éve foglalkozik koi pontyokkal. Mára odáig jutott, hogy japán felkérésre!! most fordítják az általa írt szakmai könyvet japán nyelvre. Európában a legnagyobb, a világon a 4. helyen áll a tenyészete, mely jelenleg már 3 helyen, Chocim, Poznan, Grubbenvorst képviselteti magát. Csodálatos élmény látni a sok éves munka eredményeit, a Tategoi koikat.

A tudásom folyamatosan fejlesztem külföldi útjaim során és természetesen ezt megpróbálom megosztani mindazokkal, akik erre megkérnek.

A japán koi pontyok kultusza Európában egyre erősebb. Az Ornafish vállalat 2013. július 01-től minket kért fel a magyarországi képviseletük ellátására. Amennyiben kíváncsiak a japán vonal tenyésztőire és kínálatukra, akkor látogasson el a www.ornafish.com oldalra. Az agents fülön megtalálhat minket is! 

Ha bármiben segíteni tudok, kérem írjon az info@nyirkoi.hu címre.

Tisztelettel: Benicsák Szilárd