Elfogadó nyilatkozat: Hozzájárulok, hogy a nyirkoi.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében.

Termékek Menü

Yoshikigoi ásványmix 10.000 liter tóvízhez

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.150 Ft (2.480 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 101350
Elérhetőség: 25 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Yoshikigoi

Leírás és Paraméterek

A víz a természetben minden szükséges ásvány, vitamin és enzim önfenntartó forrása. Ez azért van, mert a talajban számos természetes folyamat zajlik. Ez csak nyílt rendszerben, nem zárt rendszerben van így. Úgy értem, egy nyitott rendszer, egy természetes víz, mint egy folyó vagy tó. Azonban a zárt rendszerek, mint a fóliázott tavak teljesen másként viselkednek. Minden olyan vizet, amelyet manapság készítenek, teljesen levágva a természettő,l betonon, fólián vagy más anyagon, zárt rendszernek nevezik, mert el vannak vágva a legfontosabb természetes folyamatoktól. Ez azt jelenti, hogy a természet nem befolyásolja a természetes folyamatokat és a lebomlást. Természetesen van egy kis természetes folyamat, de ez nem hasonlítható össze egy nyílt természetes rendszerrel. A vízgazdálkodással kapcsolatban gyakran ismerjük a nyilvánvaló szabályokat, például a szűrést. Amit gyakran elfelejtünk, mégis a víz ásványi összetétele. Ezt nem látjuk, ezért gyakran nem is észrevehető.

Mivel a természetes vizek (mudponds) ásványi anyagokban gazdagok, az ott nevelt koik korlátlanul hasznosíthatják ezeket az ásványi anyagokat, és ezt a leginkább pozitív fejlõdésre használják. 

Az ásványi keverékünk pontosan ezeken az ásványi anyagokon alapulnak. Az ásványi keverék előnyei példátlanok. Csak néhány példa a bőr gyors helyreállítása, ha sérült, színek helyreállítása, optimalizált bőr fényesség és színstruktúra. A koi nemcsak e dolgok előnyeit élvezi, hanem olyanokat is, amelyeket nem látunk. Ez alatt különösen a szervezetben előforduló sok pozitív folyamatot értjük.

A keverékünket a fóliázott, vagy betonos tavak számára fejlesztettük ki. Minden olyan ásványi anyagot, amely normális körülmények között a természetes folyamatok által a talajon keresztül szabadul fel, ásványi keverékünkben összegyűjtjük. Azonban mivel zárt rendszer van, lassan csökken a vízben lévő ásványi anyagok mennyisége. Ezért azt ajánljuk, hogy havonta egyszer adjuk hozzá a tóvízhez az ásványi keveréket.
A legjobb eredmény érdekében, lehetőleg oldja fel az ásványi keveréket forró vízben. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő