Elfogadó nyilatkozat: Hozzájárulok, hogy a nyirkoi.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében.

Menü

AquaForte Midi Power plus 75 watt UV lámpa

Ár:
99.900 Ft (78.661 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 88695004
Elérhetőség: 6 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AquaForte
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az AquaForte Midi Power Plus a Midi Power új verziója. A nagy különbség az, hogy a Midi Power Plus teljesen rozsdamentes acél belsővel rendelkezik, ami a végzáró kupakig tart, így a műanyag ház kevésbé kopik el. A hosszabb rozsdamentes acél belső tér biztosítja a nagyobb visszaverődést és az UV-C sugárzásnak való kitettséget is. Ha a víz hosszabb ideig és jobban érintkezik az UV-C sugárzással, a víz jobban fertőtleníthető. A megoldás a zöld tóvíz ellen.

Midi Power Plus 75 watt

  • Alkalmas 60 m3 térfogatú tavakhoz
  • Az UV sugárzással való megfelelő érintkezés érdekében a maximális áramlás 30 m 3 /óra ajánlott.

Technikai információ

Az egység minősége egyébként megegyezik a hagyományos Midi Powerével. Mind a Midi Power Plus 40, mind a 75 wattos elektronikus előtéttel, Ø63 mm-es PVC csatlakozókkal és 32/38/40/50 mm-es tömlővégekkel van ellátva. Ezen UV-C egységek lámpájának élettartama 9000 óra. Fontos, hogy utána cserélje ki a lámpát, mert akkor már nem lesz olyan hatékony. Az UV-fény továbbra is látható, de sokkal kevesebb az UV-C sugárzás, amely végül fertőtleníti a vizet.

Telepítés

UV-C egység telepítésekor néhány pontra figyelni kell. Ezeket az alábbiakban röviden felsoroljuk:

  • Az UV-C egységgel gondoskodjon arról, hogy a víz mindig felfelé áramoljon. Ellenkező esetben levegő maradhat a készülékben és felforrósodhat.
  • Hagyjon elegendő helyet az egység tetején, hogy a lámpa és a kvarcüveg mindig eltávolítható legyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!