Elfogadó nyilatkozat: Hozzájárulok, hogy a nyirkoi.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében.

Menü

EDEN 328 belső szűrő

Ár:
13.600 Ft (10.709 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 584446
Elérhetőség: 2 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: EDEN
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az EDEN 328 eredeti és innovatív koncepció,  ötvözi az önállóan forgó vízkivezetés jellemzőit, amelyek automatikusan és folyamatosan mozognak az óramutató járásával megegyező irányban és vissza, valamint egy igazán egyedi szűrőkonstrukciót. Az előszűrő szakaszt tartalmazó két szivacs vízszintes elrendezése több mint 300 cm2 beömlőfelületet biztosít, elősegíti az úszó részecskék ülepedését, és jelentősen csökkenti az előszűrő szakasz gyakori tisztításának szükségességét. A szűrő második és harmadik szakasza kamrákból áll, amelyeket különböző közegekkel lehet megtölteni a biológiai és mechanikus szűréshez, valamint az adszorpcióhoz, például az aktív szénnel és a zeolittal.

Ezeknek a szűrőknek a karbantartása és tisztítása nagyon egyszerű, mivel a beömlő „szárnyak” lehetővé teszik a szűrő kivételét a tartályból anélkül, hogy a piszkos vizet visszaengednék az akváriumba.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!