Elfogadó nyilatkozat: Hozzájárulok, hogy a nyirkoi.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében.

Menü

EDEN 135 akvárium szivattyú

Ár:
15.150 Ft (11.929 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 111222
Elérhetőség: 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: EDEN
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az EDEN 135 akvárium szivattyú rotor / járókerék hidraulikai tulajdonságainak és geometriájának részletes tanulmányozása, tökéletesen kiegyensúlyozva a motor teljesítményével és a különféle alkatrészekhez tartozó csúcstechnológiájú anyagok gondos megválasztásával, megadja ennek az egységnek az EDEN-hez hasonló megbízhatósági és csendességi jellemzőket. szivattyútartomány nagyon nagy teljesítmény mellett. Ez a szivattyúsorozat használható merülőben (szívószűrővel) vagy külső használatra (opcionális tömlőcsatlakozással). Normál menetes be- és kimenetekkel felszerelve könnyen csatlakoztatható a piacon kapható tömlőkhöz és csövekhez, és alkalmazható a különböző felhasználásokhoz.

A szivattyúk egy áramlásszabályozó berendezéssel vannak felszerelve, amely mind süllyesztett, mind pedig nem süllyesztett körülmények között használható az áramlás szükség szerinti megváltoztatására. Merülő használatuk során a szivattyúk speciális eszközzel vannak felszerelve, amely nagyon egyszerűsíti a tisztítási műveleteket. Elegendő egyszerűen elforgatni a „fésűs rendszert”, hogy a szűrőből eltávolítson minden mészkő vagy algalerakódást anélkül, hogy le kellene vennie a szivattyú elülső kamráját.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!